Mini urnen

Posted by OGM BV 03-03-2017 0 Comment(s)

 

Mini urnen zijn geschikt wanneer u een kleine hoeveelheid as wilt bewaren. Mini urnen worden vaak gebruikt als het as over meerdere familieleden verdeeld wordt. Of als het as uitverstrooid wordt en er een kleine hoeveelheid as bewaard gehouden wordt. 

 

Net als grote urnen zijn mini urnen beschikbaar in veel verschillende materialen, zo bestaat ons assortiment uit:
- Mini urnen brons
Mini urnen marmer
- Mini urnen metaal
- Mini urnen graniet 
- Mini urnen keramiek
- Mini urnen messing 
- Mini urnen koper

 

 

Naast de vele mogelijkheden in materialen zijn er ook nog verschillen in de inhoud en grote van de mini urnen. 

 

 

Mini urnen in verschillende vormen
Eveneens zoals bij de grote urnen zijn mini urnen beschikbaar in verschillende vormen, zo hebben wij een mini urn hart, of een mini urn met een roos, vlinder of traan erop.

 

 

Mini urnen goedkoop?
De prijs van de mini urn hangt veelal af van het materiaal waarin de mini urn is gemaakt. Zo is een mini urn van graniet of brons duurder dan een mini urn van metaal. Als u op zoek bent naar een goedkope mini urn en u vindt deze niet in ons assortiment, laat ons uw prijscategorie weten en wij gaan vrijblijvend voor u op zoek!
 

 

 

Wij zijn constant op zoek naar uitbreiding van ons assortiment mini urnen, mocht u op zoek zijn naar een speciale mini urn, maar vindt u deze niet in ons assortiment? Laat het ons weten, wij kijken vrijblijvend wat de mogelijkheden  betreft de mini urn voor u zijn. 

Leave a Comment